Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hillsong film 'Let Hope Rise' in de maak

'Ze veranderen de wereld, maar de wereld verandert hen niet'

in Mediatips

De wereldwijde kerk Hillsong krijgt haar eigen film, genaamd 'Let Hope Rise'. De film verschijnt in september 2016 en wordt geregisseerd door Michael John Warren. 'Let Hope Rise' toont het verhaal van Hillsong Church en haar jongerenband Hillsong United.

Hillsong Church bestaat ruim 30 jaar en heeft inmiddels tientallen kerken over de gehele wereld waaronder in Sydney, Kaapstad, New York, London, Parijs en sinds zeven jaar ook in Amsterdam. Hillsong United is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende en populaire christelijke bands. Nummers als 'Oceans', 'With Everything' en 'All I need is You' zijn slechts een paar titels met wereldwijd succes.

Wekelijks zingen 30 miljoen mensen hun nummers in 60 verschillende talen. Daarnaast hebben zij mondiaal al ruim zestien miljoen albums verkocht. 'Let Hope Rise' van regisseur Michael John Warren is in september 2016 wereldwijd in de bioscoop te zien. 

Bekijk hier de trailer van 'Let Hope Rise'.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

Kinga Bán| Vierde solo-cd van Kinga Bán: ‘U weet het toch’

‘Zingen geeft me nieuwe energie’

Miriam Duijf

15 January 2019
Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

christelijke muziek| Het verhaal achter 'You Say' van Lauren Daigle

Christelijke hit in korte tijd al meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube

30 December 2018
Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

Kinga Bán| Kinga Bán geeft persoonlijk en kwetsbaar interview

‘Als ik moet stoppen, moet God dat veel duidelijker zeggen’

17 December 2018