Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vervolg voor "The passion of the Christ"

Film over opstanding van Jezus

in Nieuws

Mel Gibson is samen met schrijver Randall Wallace bezig met het vervolg op de film The Passion of the Christ. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Volgens Wallace, die al eerder het script schreef van o.a. Braveheart, gaat het tweede deel over de opstanding van Jezus. Wallace was ook regisseur van de film “Heaven is for real’. (De jongen die in de hemel was) Deze film vertelt het verhaal van een vierjarige jongen die in de hemel is geweest.

 

Wallace: ”Ik wilde het verhaal van de opstanding altijd al vertellen. The Passion was pas het begin van het verhaal, er is nog veel meer om te vertellen".
De plannen voor de nieuwe film zijn nog in het beginstadium. Wallace laat weten dat meerdere partijen interesse hebben om te investeren in dit project. “Het is nog te vroeg om over geld te praten. Daarvoor is het een te groots en heilig project”, aldus Wallace.

 

De kaskraker 'The Passion of the Christ' kwam uit in 2004. De film is nog steeds de best bezochte niet-Engelse film ooit in de Verenigde Staten. De film vertelt het verhaal van de laatste twaalf uur van het leven van Jezus.

 

Bron: Nu.nl

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

'De kruisvaarder en de sultan': 5e Kruistocht eindigt in geweld

'De kruisvaarder en de sultan': 5e Kruistocht eindigt in geweld

Vrijdag, 21.10 uur, NPO 2

21 september 2018
'Het Familiediner' met aangever Marcel: 'Ik kijk liever vooruit'

'Het Familiediner' met aangever Marcel: 'Ik kijk liever vooruit'

Donderdag, 22.20 uur, NPO 1

20 september 2018
Dolf van de Vegte: 'God is onze enige hoop'

Dolf van de Vegte: 'God is onze enige hoop'

Slechte uitslag punctie voor directeur Family7

Miriam Duijf

20 september 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan