Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Vervolg voor "The passion of the Christ"

Film over opstanding van Jezus

in Nieuws

Mel Gibson is samen met schrijver Randall Wallace bezig met het vervolg op de film The Passion of the Christ. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Volgens Wallace, die al eerder het script schreef van o.a. Braveheart, gaat het tweede deel over de opstanding van Jezus. Wallace was ook regisseur van de film “Heaven is for real’. (De jongen die in de hemel was) Deze film vertelt het verhaal van een vierjarige jongen die in de hemel is geweest.

 

Wallace: ”Ik wilde het verhaal van de opstanding altijd al vertellen. The Passion was pas het begin van het verhaal, er is nog veel meer om te vertellen".
De plannen voor de nieuwe film zijn nog in het beginstadium. Wallace laat weten dat meerdere partijen interesse hebben om te investeren in dit project. “Het is nog te vroeg om over geld te praten. Daarvoor is het een te groots en heilig project”, aldus Wallace.

 

De kaskraker 'The Passion of the Christ' kwam uit in 2004. De film is nog steeds de best bezochte niet-Engelse film ooit in de Verenigde Staten. De film vertelt het verhaal van de laatste twaalf uur van het leven van Jezus.

 

Bron: Nu.nl

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Deurwaarder: 'Openstaande boete kan flink oplopen'

Deurwaarder: 'Openstaande boete kan flink oplopen'

De Deurwaarders: Betalen of leeghalen, dinsdag, 20.30 uur, RTL 5

christelijke... 19 juni 2018
Broodje Gezond: is eten van biologische groenten gezonder?

Broodje Gezond: is eten van biologische groenten gezonder?

Maandag, 21.00 uur, NPO 3

gezondheid 18 juni 2018
'Nacht van de Vluchteling': wandelaars halen veel geld op

'Nacht van de Vluchteling': wandelaars halen veel geld op

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 25)

Bart van Delen

christelijke... 18 juni 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’