Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Papa is op zijn mooist als hij echte mannenkleren draagt'

Vaderdag: zeven kinderen over hun vader

Zondag 16 juni is het Vaderdag. Drie jaar geleden vroegen we kinderen iets te vertellen over hun vader. Wanneer vinden ze hem het mooist? Wat doet hun vader het liefst? Ze raakten niet uitgepraat... Deze video blijft leuk!

"Papa doet het allerliefst spelletjes op zijn mobiel, lekker lui in zijn stoel." Bekijk hier de hartverwarmende uitspraken van kinderen over hun vader:

Video: Nathalie van 't Slot en Jean-Paul Veenendaal

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons