Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Nick Vujicic komt naar Apeldoorn

in Mediatips

De bekende Australische spreker Nick Vujicic, die geboren is zonder armen en benen, komt op 24 september naar Nederland voor een evenement in Apeldoorn. Dat meldt de evangelische kerk De Basis uit Apeldoorn. Vujicic is een wereldwijd bekende spreker, die in 59 landen sprak voor miljoenen mensen.

Sinds Vujicic voor het eerst in het openbaar sprak, heeft hij over de hele wereld gereisd en zijn verhaal in 59 landen aan miljoenen mensen verteld. Hij kreeg grote bekendheid door zijn optredens in de Oprah Winfrey Show. In Nederland was hij te zien bij Humberto Tan. Hij schreef verschillende boeken, waarvan er vijf ook in het Nederlands zijn verschenen. Zijn meest recente boek is ‘Leven zonder beperkingen / niets is onmogelijk’.

Het evenement met Nick Vujicic wordt georganiseerd door de Basis. Kaarten zijn te reserveren via de kerkelijke website.

Lees hier het interview dat we eerder met Nick hadden, tijdens zijn bezoek aan het National Achievers Congress.

Beeld: Twitter

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

christelijke...
Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

Joram Kaat presenteert voor de 4e keer de EO Jongerendag

‘Je kunt veel over mij zeggen, maar ik ben niet arrogant’

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

Dwárs door de modder om slaven te bevrijden

IJM organiseert eerste ‘MudRace’: zaterdag 23 juni bij Flevonice

Gert-Jan Schaap

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans