Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Leven van Jezus verschijnt in virtual reality

in Mediatips

Het leven van Jezus is deze winter in virtual reality (VR) te bekijken. Dat maakten de Amerikaanse filmbedrijven Autumn Productions en VRWerx woensdag bekend, zo schrijft het Nederlands Dagblad. De rol van Jezus wordt vertolkt door acteur Tim Fellingham en zal zo’n 90 minuten duren.

Volgens maker David Hansen van Autumn Productions 'voelen kijkers dat ze bij Jezus en zijn discipelen zijn’. “Dit is het meest krachtige verhaal aller tijden en virtual reality is de perfecte manier om het te vertellen”, zegt de regisseur over ‘Jesus VR - The Story of Christ’.

De film wordt gemaakt door Enzo Sisti, een bekende producent die eerder meewerkte aan Mel Gibsons 'The Passion of the Christ' en 'The English Patient'. De videobeelden voor de nieuwe film zijn in oktober 2015 gemaakt in de Italiaanse plaats Matera. Op die plek is ook gefilmd voor 'The Passion of the Christ'.

Bron: Nederlands Dagblad

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

5 dingen die Jezus nooit gezegd heeft

5 dingen die Jezus nooit gezegd heeft

Uitspraken waarvan we dénken dat het Jezus' woorden zijn

Reinier Sonneveld

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

6 vragen over Jezus: Wie was Hij?

Was Hij getrouwd? En was Hij eigenlijk wit of zwart?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

Welke boodschap heeft Pasen voor jou?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’