Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Geen respectles door Enzo Knol

Vlogger reageert niet op oproep Bond tegen het Vloeken

in Nieuws

De bekende YouTuber Enzo Knol gaat geen gastles geven over respectvol taalgebruik in Wijchen. De Bond tegen het Vloeken heeft maandag laten weten dat hij niet op hun uitdaging heeft gereageerd.

De Bond heeft de populaire vlogger uitgedaagd, nadat de directeur van een basisschool in Wijchen ouders vorige week had opgeroepen hun kinderen niet naar vlogs van Enzo Knol te laten kijken. Ze was niet blij met het grove taalgebruik van Knol. De Bond maakte in reactie hierop zelf een vlog, waarin veel woorden weggepiept worden: “Hoe zou jij het vinden als je vlogs in het vervolg zo klinken?”

Gemiste kans
Deze actie leverde veel positieve reacties op, maar helaas zat daar geen reactie van Knol bij… Een gemiste kans, vindt de Bond. “Juist met zijn voorbeeldfunctie kan hij een statement maken bij de jongere generatie.” De Bond gaat wel gewoon door met gastlessen op basis- en middelbare scholen.  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Nieuw prentenboek wil gezinnen helpen met geloofsopvoeding

Nieuw prentenboek wil gezinnen helpen met geloofsopvoeding

‘Bijbelverhalen komen in een ander perspectief te staan’

11 oktober 2018
Komen (huis)dieren in de hemel?

Komen (huis)dieren ook in de hemel?

Bonhoeffers rake antwoord op de vraag van een huilend kind

Gert-Jan Schaap

3 redenen voor geloofsopvoeding bij baby’s, peuters en kleuters

3 redenen voor geloofsopvoeding bij baby’s, peuters en kleuters

‘Geloofsopvoeding voor jonge kinderen zit in kleine dingen’

Joëlle Post