Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Film over leven van Petrus in de maak

Verhaal brengt eerste openlijke christenvervolging in beeld

in Mediatips

Een nieuwe film over het leven van apostel Petrus is in de maak. 'Peter: The Redemption' draait om de vervolging van Petrus onder het bewind van keizer Nero, die van 54 tot 68 na Christus verantwoordelijk was voor de eerste openlijke christenvervolging.

De rol van Petrus wordt vertolkt door acteur John Rhys-Davies (o.a. bekend van Lord of the Rings en Indiana Jones). Zijn toewijding aan God wordt opnieuw op de proef gesteld wanneer hij tijdens zijn gevangenschap met de dood wordt geconfronteerd.

Met de film wil regisseur Leif Bristow laten zien dat het volgen van Jezus, naast eeuwig leven, ook vervolging en verdrukking met zich mee brengt. ’Peter the Redemption’ verschijnt op 2 augustus in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien is.

Bekijk hier alvast de trailer.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Bioscoopfilm onthult heftig verhaal achter christelijke mega-hit

Bioscoopfilm onthult heftig verhaal achter christelijke mega-hit

‘I Can Only Imagine’ van MercyMe: geboren uit diepe pijn

Gert-Jan Schaap

christelijke...
Dit is de trailer van een nieuwe film over paus Franciscus

Dit is de trailer van een nieuwe film over paus Franciscus

‘Pope Francis - A Man of His Word’ van de beroemde cineast Wim Wenders gaat 18 mei in première

Gert-Jan Schaap

paus
Film over het leven van Jezus in 1500 talen uitgebracht

Film over het leven van Jezus in 1500 talen uitgebracht

Meer dan 200 miljoen mensen tot geloof gekomen door film ‘Jesus’

evangelisatie

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans