Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Dronevideo toont indrukwekkende beelden van Byzantijnse kerk

in Christelijk Nieuws

Het Franse filmbedrijf BigFly heeft onlangs een bijzondere video gepubliceerd van een neo-Byzantijnse kerk in Paimboeuf. De filmmakers schoten de video met een drone, die voor prachtige beelden van het 137-jarige heiligdom zorgde.

De film, genaamd ‘Byzantine’, viel bij meerdere filmfestivals in de prijzen, waaronder het Drone Film & Photo Festival in België, dat vorige maand plaatsvond.

Bekijk de video hier:

Beeld: Twitter

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons