Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

8,5 miljoen huishoudens ontvangen evangelisatiekrant

in Geloven

Net over de grens in het Duitse Noordrijn-Westfalen is een bijzondere evangelisatiecampagne van start gegaan: alle 8,5 miljoen huishoudens ontvangen de komende twee maanden een krant met een evangeliserende boodschap, zo schrijft Uitdaging.

De campagne ging van start op de 'Global Outreach Day' op 28 mei. Het doel van deze dag is om miljoenen mensen in meer dan 200 landen met het evangelie te bereiken. In Noordrijn-Westfalen, helpen zo’n 200 kerken en huisgroepen bij de verdeling van de krant. 

"In steden als Essen, Oberhausen, Dortmund en Keulen wordt de krant overal uitgedeeld", zegt Werner Nachtigal, directeur van de internationale organisatie 'Global Outreach Day'. In Düsseldorf, Duisburg, Bochum en Bielefeld werd bij het merendeel van de huishoudens al een krant afgeleverd.

Bron: Uitdaging

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons