Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

6-jarig jongetje bidt samen met agenten

in Geloven

Joshua, een 5-jarig jongetje uit Saint Petersburg (VS) zorgde afgelopen maandag voor een bijzonder beeld, toen hij met een groep agenten besloot te bidden in een restaurant. Joshua’s moeder maakte een foto van het bijzondere tafereel.

Het jongetje kwam net terug van zijn zwemles, toen hij samen met zijn moeder in het restaurant wilde lunchen. Daar zag hij een groep agenten, die door de restaurantmanager werden bedankt voor hun dienst. Joshua twijfelde geen moment en liep op de mannen af om voor hen te bidden.

Joshua's moeder Kelly nam snel een foto en deed een stapje terug om niet te storen. Ze hoorde haar zoontje afsluiten met: “En help ons alstublieft allemaal om een goed leven te leven. Amen.” Volgens Kelly hield niemand het droog.

Ondanks dat Joshua nog maar zes jaar is, trekt Joshua zich wat er om hem heen gebeurt in de wereld erg aan, vertelt Kelly. “Nadat hij hoorde van de aanslag in Orlando, zorgde hij dat ze in de kerk gingen bidden voor de familie van de slachtoffers. Hij bidt graag in de kerk, hij is een echte gebedsstrijder.”

Bron: Fox13/BEAM

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Albino in Afrika

‘Albino’s in Afrika sterven niet – ze verdwijnen’

Jantina Boelaars beklimt de Kilimanjaro om ze een stem te geven

Arianne Ramaker

20 september 2018
Buurtdominee Jan Wolsheimer: 'Tijd is het nieuwe goud'

Buurtdominee Jan Wolsheimer: 'Tijd is het nieuwe goud'

Wat Jan leerde in een Amsterdams buurthuis

Willemijn de Jong strijdt tegen prostitutie

Willemijn strijdt tegen prostitutie

'Ik houd niet op totdat het stopt'

Maarten Vermeulen

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan