Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

'5-jarige Julianna nu bij God'

Ongeneeslijk zieke meisje overlijdt in armen van haar moeder

in Geloven

Het 5-jarige meisje Julianna Snow, die ongeneeslijk ziek was, is dinsdag overleden. Dat maakte haar moeder Michelle Moon bekend op haar blog. "Onze lieve Julianna is vandaag naar de hemel gegaan", schrijft Michelle. "Mijn hart is gebroken, maar ik ben ook dankbaar. God heeft mij dit fantastische kind toevertrouwd."

'God zorgt voor me'
Julianna leed aan een spierziekte die niet genezen kan worden. Eerder gaf ze haar ouders aan dat ze niet meer naar het ziekenhuis wilde. De volgende keer dat ze ziek zou worden, wilde ze "naar de hemel". "Maak je om mij geen zorgen, God zorgt voor me. Hij zit in mijn hart", zei ze tegen haar ouders.

Ongeneeslijk ziek
Toen Julianne 2 jaar was, bleek dat ze een ernstige vorm van de neurologische ziekte Charcot-Marie-Tooth had. Door deze ziekte sterven de zenuwen van het ruggenmerg naar de spieren af. Toen ze 4 jaar was, kon ze haar armen niet meer gebruiken. Ze moest gevoed worden door middel van een slangetje en ademhalen ging erg moeizaam. Bijna al haar levensjaren heeft ze in het ziekenhuis moeten doorbrengen.

Eindelijk vrij
"Dit gevecht kon ze niet winnen", schrijft moeder Michelle in haar blog. "Het was vermoeidend en ze had rust nodig. Nu is ze comfortabel. Vandaag is ze vrij. Onze lieve Julianne is eindelijk vrij."

Beeld: Juliannayuri.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Jo Tanis verloor haar moeder, broer en zussen in de rampnacht

Jo Tanis verloor haar moeder, broer en zussen in de rampnacht

‘Ik was 2,5 – en toch herinner ik me flarden’

Mirjam Hollebrandse

Doodziek kind vertelt dat God echt bestaat

Doodziek kind vertelt dat God echt bestaat

Hoe het leven van Natasja door haar zoon compleet verandert

christelijke...
Duizenden aanwezigen op begrafenis vermoorde priester

Duizenden aanwezigen op begrafenis vermoorde priester

‘Nooit meer opnieuw’

kerk

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans