Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Tijs is weer thuis

"Het moet een harde klap geweest zijn”

in Nieuws

EO-presentator Tijs van den Brink is weer thuis. Afgelopen woensdag kwam hij ten val tijdens het wielrennen. Hij is toen voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Na diverse onderzoeken is hij inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Tijs heeft een hersenschudding, een rib in zijn schouder gebroken, twee tanden beschadigd, bloeduitstortingen en flinke schaafwonden, vooral in zijn gezicht. Tijs zijn werkzaamheden worden tijdelijk overgenomen door collega’s.

Tijs: “Het moet een harde klap geweest zijn als ik mezelf in de spiegel zie. Ik herinner me er echter weinig van. Maar het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik ben blij met de collega’s die mijn werk overnemen. En ik ben echt onder de indruk van het enorme aantal uitingen van meeleven dat ik heb gekregen, via app, mail en Twitter. Ontroerend, dat doet je echt goed in een ziekenhuisbed.” 

Tijs van den Brink is presentator van de EO-programma’s Adieu God?, de Tafel van Tijs en Dit is de Dag op NPO Radio 1. Kortgeleden schreef hij nog een column in Visie over zijn liefde voor het wielrennen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Het gat van 60 miljoen

Het gat van 60 miljoen

Waarom Tijs van den Brink trots is op de publieke omroep

Tijs van den Brink

Tijs van den...
Zondag op tv: 'Verlangen naar Veiligheid'

Zondag op tv: 'Verlangen naar Veiligheid'

Tijs van den Brink in gesprek met Beatrice de Graaf

Tijs van den...
'Vertel elkaar dat het kwaad eindig is'

'Vertel elkaar dat het kwaad eindig is'

Waarom Beatrice de Graaf put uit de hoop die in ons is

Sjoerd Wielenga

politiek en...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans