Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nepalezen komen tot geloof na aardbeving

in Geloven

Na de zware aardbeving in Nepal, waarbij vorig jaar bijna 9.000 mensen om het leven kwamen, zijn veel Nepalezen tot geloof gekomen. Dat zegt Beni Karki van Compassionate Hands for Nepal, zo meldt Christelijknieuws.nl.

“Veel Nepalezen zijn zo door de hulpverlening van christenen geraakt, dat ze meer willen weten over het christelijke geloof en tot geloof in de Heere Jezus komen”, aldus Karki.

Krishna Man Tamang woont in een tijdelijk onderkomen, omdat zijn appartement was verwoest door de aardbeving. “Ik was alles kwijt”, zegt hij. “Het is dankzij hulp van christenen dat ik nu een onderkomen heb voor mijn familie.”

Tamang begon nieuwsgierig te worden naar het christelijke geloof. “Voor de aardbeving had ik geen idee wie Jezus was. Ik kende ook geen christenen. Nu weet ik dat ik de God van de christenen wil volgen. Ik wil Jezus leren kennen.”

Bron: Breaking Christian News

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Vrouwen met hun baby in Pakistan

‘Soms willen ze me even aaien, kijken of ik wel echt ben'

Renske is verloskundige in Pakistan

Mirjam Hollebrandse

Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 33)

Bart van Delen

13 augustus 2018
Weer zo'n wonderbaarlijke bekering in een vliegtuig...

Weer zo'n wonderbaarlijke bekering in een vliegtuig...

Blog van Tim van Wijngaarden

TimZingt