Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Nacht van de Theologie live op Radio 5

in Mediatips

De zesde editie van de Nacht van de Theologie die gehouden wordt op zaterdag 25 juni in Hilversum is jonger en grootser van opzet dan voorgaande jaren. Het hele evenement is voor het eerst live te beluisteren in een speciale EO-KRONCRV uitzending op NPO radio 5. Presentatie is in handen van Andries Knevel en Annemiek Schrijver.

Nieuw is ook dat dit jaar een jonge theoloog de kans krijgt om invulling te geven aan de titel theoloog van het jaar. Eind mei zullen de drie genomineerden bekend worden gemaakt samen met de genomineerde titels voor het beste theologische boek.

De Nacht van de Theologie is een samenwerking van omroepen, kranten, universiteiten, uitgevers en overige organisaties die belang hebben bij de zichtbaarheid van de theologie in Nederland. Met 18  betrokken partijen is er dit jaar een record aantal partners dat meedoet.

Bron: Nacht van de Theologie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Uniek evenement: Europese Continental Singers Reünie

Uniek evenement: Europese Continental Singers Reünie

'Nog één keer herinneringen ophalen'

Miriam Duijf

Waarom The Passion zo succesvol is

Waarom The Passion zo succesvol is

Evenementen als The Passion zijn een speelse manier voor mensen om zich 'veilig' in te laten met het christelijke verhaal: in de digitale mediacultuur...

Sjoerd Wielenga

Claartje Kruijff  is de nieuwe Theoloog des Vaderlands

Claartje Kruijff is de nieuwe Theoloog des Vaderlands

Bekendmaking tijdens 'Nacht van de Theologie'

Sjoerd Wielenga