Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Kendall Jenner bidt iedere avond tot God

in Geloven

Kendall Jenner bidt iedere avond tot God. Dat schrijft het Amerikaanse model en de realityster op haar website, in een blog over wat het geloof voor haar betekent.

"Ik bid iedere avond”, schrijft Jenner. “Hoewel ik meer spiritueel ben dan religieus, identificeer ik me voor honderd procent met christenen.”

De realityster gaat verder: “Ik ben niet zo gelovig opgevoed dat we iedere zondag naar de kerk gingen, maar met Pasen was dat wel het geval. Ondanks dat, werd mij geleerd - zelfs door mijn zussen - in God te geloven. Ook is mij verteld dat Hij een plan voor mij heeft. Het is voor mij vooral belangrijk dat je een goed hart hebt en goed bent voor de rest van de wereld."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

'Ik weet dat dit me kwetsbaar kan maken, maar ik ben bereid dat risico te nemen'

Mirjam Hollebrandse

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

Maar wat als bidden je juist helpt in drukke tijden?

Carianne Ros

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Vandaag is het Burendag! Een dag waarop veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat zes kerken in Amersfoort een week lang 24 uur...

Mirjam Hollebrandse