Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kendall Jenner bidt iedere avond tot God

in Geloven

Kendall Jenner bidt iedere avond tot God. Dat schrijft het Amerikaanse model en de realityster op haar website, in een blog over wat het geloof voor haar betekent.

"Ik bid iedere avond”, schrijft Jenner. “Hoewel ik meer spiritueel ben dan religieus, identificeer ik me voor honderd procent met christenen.”

De realityster gaat verder: “Ik ben niet zo gelovig opgevoed dat we iedere zondag naar de kerk gingen, maar met Pasen was dat wel het geval. Ondanks dat, werd mij geleerd - zelfs door mijn zussen - in God te geloven. Ook is mij verteld dat Hij een plan voor mij heeft. Het is voor mij vooral belangrijk dat je een goed hart hebt en goed bent voor de rest van de wereld."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons