Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Justin Bieber verkiest God boven carrière

in Geloven

Popster Justin Bieber heeft besloten om zijn prioriteiten bij te stellen door zich, in plaats van zijn zangcarrière, meer op God te richten. Dat schrijft Christian Today. Het 22-jarige popidool zoekt naar momenten van rust in de natuur om meer tijd met God door te kunnen brengen.

Zo werd Justin tijdens zijn wereldtour veel in de natuur gespot, voor momenten van rust en gebed. “Hij gelooft in natuur en religie, niet meer in concerthallen en nachtclubs”, meldt TMZ.com. 

Om de rust in zijn hectische levensstijl te brengen gaat Justin bewust niet meer op de foto met fans. “Ik snap dat mensen teleurgesteld zullen zijn, maar ik word gewoon niet meer als mens gezien”, zegt Bieber. “Ik voel me als een dier in de dierentuin en ik wil mijn hoofd erbij houden”.

'Geweldig voorbeeld'
De afgelopen jaren spreekt Bieber zich steeds vaker openlijk uit over zijn persoonlijke relatie met Jezus. Zo liet hij zich dopen en tatoeëerde hij een aantal weken geleden een veelbesproken kruisje naast zijn oog. Het staat als symbool voor zijn zoektocht naar God.

"Ik wil gewoon leven zoals Jezus. Niet zijn zoals Jezus, dat zou niet kunnen, maar proberen om zoals Hem te zijn. Hij heeft een geweldig voorbeeld gegeven, ons geleerd om mensen lief te hebben en om genadig te zijn. En, als je het gelooft, hij stierf zelfs voor onze zonden."

Beeld: Instagram

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

‘We bidden of God Zijn volk wil beschermen’

Mirjam Hollebrandse

16 augustus 2018
Opmerkelijk: 'ballongebed' wordt verhoord

Opmerkelijk: 'ballongebed' wordt verhoord

18-jarige Amerikaanse stuurt haar hulpvraag de lucht in

13 augustus 2018
Bidden met een app, werkt dat?

Bidden met een app, werkt dat?

App PrayAssist is een soort to-do-lijstje voor je gebedsleven

Joëlle Post

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan