Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Film ’The Passion’ leidt Filipijnse stam tot Jezus

in Nieuws

Een groot deel van een traditionele stam op de Filipijnen is tot geloof gekomen na het zien van ‘The Passion’, een film over de laatste uren van Jezus voor zijn sterven. Dat meldt Journal Chrétien. De Manobos maakten kennis met het evangelie, nadat zendelingen van de Christian Aid Mission (CAM) acht maanden met hen doorbrachten.

“Na structureel onderwijs in de afgelopen acht maanden, lieten we een gecensureerde versie van ’The Passion’ zien”, zegt een anonieme bedieningsleider van de CAM. “Mensen waren enorm geraakt door het verhaal. Sommigen werden zelfs boos, vanwege het onrecht dat Jezus werd aangedaan”.

“Bijna het hele dorp nam Jezus aan als hun Heer en Verlosser”, vertelt de bedieningsleider. “Zowel kinderen als volwassenen deelden hun getuigenis. God is aan het werk in de levens van deze mensen en zet hen, vanuit de duisternis, in het licht van Zijn Koninkrijk. Het was geweldig om te zien hoe de waarheid van het evangelie in hun hart landde”.

Bron: Journal Chrétien

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Film over het leven van Jezus in 1500 talen uitgebracht

Film over het leven van Jezus in 1500 talen uitgebracht

Meer dan 200 miljoen mensen tot geloof gekomen door film ‘Jesus’

evangelisatie
Atheïstische sterjournalist wordt christen

Atheïstische sterjournalist wordt christen

'The Case for Christ': actie-dvd Hart van Kerst 2017

Gert-Jan Schaap

evangelisatie
Zendingsorganisatie GlobalRize opent nieuw pand in Oldebroek

Zendingsorganisatie GlobalRize opent nieuw pand in Oldebroek

“Zending is meewaaien met de Geest”

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans