Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Evangelische kerk Frankrijk in brand gestoken

in Christelijk Nieuws

In Manosque, een gemeente in het Franse departement Alpes-de-Haute-Provence, is vorige week een evangelische kerk in brand gestoken. Dat meldt Evangelical Focus. Volgens voorganger Alain Denizou werden Bijbels en andere boeken in de kerk op een stapel gegooid en in brand gestoken.

De Nationale Raad van Evangelische Kerken in Frankrijk (CNEF) zegt dat nader onderzoek zal moeten uitsluiten in hoeverre er anti-religieuze motieven bij de daad meespeelden.

“Het is ontzettend treurig dat kerken het doel worden van criminaliteit”, zegt een woordvoerder van de CNEF. De Raad bood de kerk hulp aan van haar juridische afdeling.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons