Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Adele onder vuur vanwege vergelijking met Jezus

Britse zangeres vergelijkt Beyoncé met Jezus

in Geloven

De Britse popzangeres Adele ligt flink onder vuur vanwege haar uitspraken over zangeres Beyoncé. Ze vergeleek de Amerikaanse zangeres met niemand minder dan Jezus. “Beyoncé kan werkelijk niet beter worden”, zei Adele. “Ze is Jezus Christus”. Fans reageerden verontwaardigd.

Adele deed de opmerkelijke uitspraak tijdens een optreden, naar aanleiding van Beyoncé’s nieuwe album dat vorige maand verscheen. Het album gaat over een breed scala aan onderwerpen, zoals ontkenning, woede, vergeving, hoop en verlossing. De visuele variant van het album bevat scènes met de duivel en God.

Onacceptabel
“Beyoncé is de meest inspirerende vrouw die ik ooit heb mogen aanbidden”, zegt Adele. Fans reageerden verontwaardigd op haar uitspraken. “Ik hou van Beyoncé, maar het is onacceptabel om haar met Jezus te vergelijken”, zei een fan op Facebook. “Elke knie zal buigen”, zei een andere volger. “Niemand verdient de glorie, die alleen Jezus toekomt”.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Vergaf God ook Adolf Hitler?

Vergaf God ook Adolf Hitler?

Over Capons prikkelende boek ‘De schuldenwinkel is gesloten’

Gert-Jan Schaap

christelijke...
Dit is de officiële trailer van ‘Paul, Apostle of Christ’

Dit is de officiële trailer van ‘Paul, Apostle of Christ’

Première rond Pasen, met o.a. James Faulkner en Jim Caviezel

Gert-Jan Schaap

christenvervolgi...
51 miljoen keer bekeken, deze clip van ‘Oceans’

51 miljoen keer bekeken, deze clip van ‘Oceans’

Akoestische video-opname Hillsong United immens populair

Gert-Jan Schaap

christelijke...

Zo vier je de veertigdagentijd met kinderen

Maak een 'kijktafel' – en 8 andere tips