Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Quiz: Wat voor Bijbelse naam geef ik mijn kind?

Vragenlijst helpt ouders bij zoektocht naar passende naam

in Geloven

Ben je in verwachting van een kleine? De Bijbel is een geweldige inspiratiebron bij het zoeken naar een naam. In Nederland zijn van de 500 populairste jongensnamen, maar liefst 183 namen terug te vinden in de Bijbel. Crosswalk.com riep een quiz in het leven om je te helpen bij het zoeken naar dé perfecte naam bij jouw kind.

Doe mee met de (Engelstalige) quiz via het onderstaande scherm.

Welke Bijbelse voornamen vind jij mooi? Zou je je kind bewust een Bijbelse naam geven – of juist niet? Laat je reactie achter in het onderstaande reactieveld!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons