Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Jongen (9) staat op uit de dood na gebed

“Het was een wonder, hij kwam terug tot leven!"

in Geloven

In Norwalk, een stad in de Amerikaanse staat Californë, is een 9-jarige jongen uit de dood opgestaan, nadat hij door een vrachtwagen werd aangereden. Dat meldt CBN News, op basis van een interview met pastor Eric Angeles (foto) en zijn vrouw Ruth.

Het voorgangers echtpaar was thuis toen ze buiten een harde klap hoorden, gevolgd door geschreeuw. Ze renden naar buiten en troffen de jongen levenloos aan op straat, met zijn familie in paniek om hem heen.

Gebed
Het echtpaar begon direct te bidden: “Heer, schenk deze jongen zijn leven terug. In de naam van Jezus, wordt wakker!”. Niets gebeurde. Na een paar minuten kreeg Ruth de indruk dat de Heilige Geest tot haar sprak. “Hij zei dat ik de jongen bij zijn naam moest roepen”, zegt ze in een gesprek met CBN News.

Bij naam noemen
Ruth vroeg de familie naar de naam van de jongen en vervolgde haar gebed: “Leonel, roep de naam van Jezus aan. Hij kan je genezen”. Een moment later knipperde de jongen zijn ogen en snakte naar adem. “Het was een wonder, hij kwam terug tot leven!”, zegt pastor Eric.

Wonder
Hoewel Leonel zijn heup, ribben, schedel, rug en sleutelbeen brak, overleefde hij de aanrijding. Artsen vertelden de familie dat het een wonder is dat hij het ongeluk overleefde. "Ik heb een aantal wonderen van genezing meegemaakt, zoals blinde ogen die weer konden zien”, zegt pastor Eric. “Maar dit is de eerste keer dat ik heb meegemaakt dat iemand weer tot leven werd gebracht. Leonel was ongeveer zes minuten dood”.

Bron: CBN News

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

Christenen bidden in Nijkerk voor Israël

‘We bidden of God Zijn volk wil beschermen’

Mirjam Hollebrandse

16 augustus 2018
Opmerkelijk: 'ballongebed' wordt verhoord

Opmerkelijk: 'ballongebed' wordt verhoord

18-jarige Amerikaanse stuurt haar hulpvraag de lucht in

13 augustus 2018
Bidden met een app, werkt dat?

Bidden met een app, werkt dat?

App PrayAssist is een soort to-do-lijstje voor je gebedsleven

Joëlle Post

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan