Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Gospelkoor zet Britain's Got Talent op stelten

in Mediatips

Het internationale gospelkoor ‘100 Voices of Gospel’ heeft Engeland deze week in vuur en vlam gezet. Tijdens de talentenshow Britain’s Got Talent zongen de deelnemers het bekende christelijke lied ‘This Little Light of Mine’.

Het begon allemaal vrij ingetogen met een rustige solo door de koorleidster. Maar voor iedereen wist wat er gebeurde brak er een waar feestje los, gevolgd door een staande ovatie en een druk op de 'golden buzzer': hiermee ging het koor direct door naar de halve finale.

Bekijk de spetterende auditie!

The 100 Voices Of Gospel go for gold! | Week 2 Auditions | Britain’s Got Talent 2016

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

De mooiste zinnen van het nieuwe U2-album

De mooiste zinnen van het nieuwe U2-album

En hun liefde-volle betekenis

Willem Bikker

Stem op de beste cover van Psalm 23

Stem op de beste cover van Psalm 23

Welke artiest deed de mooiste cover van Psalm 23 bij EO Live op NPO Radio 5?

Kinga Bán en Damascus maken indrukwekkend nummer

Kinga Bán en Damascus maken indrukwekkend nummer

Wat blijft er over als alles instort?