Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Gospelkoor zet Britain's Got Talent op stelten

in Mediatips

Het internationale gospelkoor ‘100 Voices of Gospel’ heeft Engeland deze week in vuur en vlam gezet. Tijdens de talentenshow Britain’s Got Talent zongen de deelnemers het bekende christelijke lied ‘This Little Light of Mine’.

Het begon allemaal vrij ingetogen met een rustige solo door de koorleidster. Maar voor iedereen wist wat er gebeurde brak er een waar feestje los, gevolgd door een staande ovatie en een druk op de 'golden buzzer': hiermee ging het koor direct door naar de halve finale.

Bekijk de spetterende auditie!

The 100 Voices Of Gospel go for gold! | Week 2 Auditions | Britain’s Got Talent 2016

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons