Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Feyenoord-doelman Vermeer sluit wedstrijd af met Bijbel

in Christelijk Nieuws

Op Twitter dook gisteravond een foto op van Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer. Na de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (2-2) liep hij de kleedkamer uit met een Bijbel in zijn hand. “Dat zie je niet vaak”, merkte Metro-journalist Johan van Boven op.

Het is niet de eerste keer dat de doelman openlijk voor zijn geloof uitkomt. “Ik lees de Bijbel, elke avond voor het slapen gaan”, zei hij eerder in een interview met Victoria Koblenko. “Als ik kan, ga ik elke zondag naar de kerk. Ik ben ermee opgegroeid, ben gedoopt. Leren bedanken is belangrijk. Daar heb ik veel steun aan gehad, ook toen ik vaak op de bank zat.”

Na de wedstrijd tegen Heracles richt Vermeer zich op de bekerfinale tegen FC Utrecht. “Nu is het eindelijk alles op alles, zondag in de Kuip tegen Utrecht. We moeten gewoon die beker pakken.”

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons