Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Doop van militair in graafmachine bak gaat viraal

“Wanneer je Jezus wil volgen moet je tot het uiterste gaan!”

in Christelijk Nieuws

In een virale video op Facebook is te zien hoe een Amerikaanse militair op bijzondere wijze wordt gedoopt. Op uitzending in Irak vond de man zijn watergraf in een graafmachine bak.

De video werd in minder dan twee weken zo’n zes miljoen keer bekeken. 116.000 mensen deelden de video, die van een opschrift werd voorzien: “Wanneer je Jezus wil volgen moet je tot het uiterste gaan!”

Bekijk de video hier.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons