Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wilkin van der Kamp over Pasen

Nieuwe videostudies over Jezus' lijden op Youtube

in Geloven

Wilkin van der Kamp heeft de studie over ‘De zeven wonderen’ in Jeruzalem verfilmd. Hij geeft daarin zijn uitleg aan de momenten waarop Jezus in de uren voor zijn dood heeft gebloed. Dagelijks is er een nieuwe aflevering op zijn Youtube kanaal te vinden.

Enige tijd geleden heeft Wilkin van de Kamp studie gemaakt van de lijdensgeschiedenis van Jezus Christus. Hij kwam daarbij tot het inzicht dat Jezus voor zijn dood zeven keer gebloed heeft en dat elke keer dat dit gebeurde een diepere betekenis heeft. In 2015 heeft hij deze studie in boekvorm uitgegeven. Ook heeft hij een internetsite met zijn studiemateriaal gelanceerd.

Nu is het materiaal verfilmd in Jeruzalem en is het te zien op het Youtube kanaal van Vrij Zijn tv. De eerste aflevering staat inmiddels online. In de komende dagen wordt hier steeds een volgende episode aan toegevoegd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

55 redenen waarom vrouwen moeten (s)preken

55 redenen waarom vrouwen moeten (s)preken

'Omdat een van de beste preken ooit van een vrouw was'

Mirjam Hollebrandse

5 bizarre wandelavonturen in de Bijbel

5 bizarre wandelavonturen in de Bijbel

De vierdaagse is er niets bij

Groot is Uw trouw

Groot is Uw trouw

De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer

Arie van der Veer

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’