Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Wilkin van der Kamp over Pasen

Nieuwe videostudies over Jezus' lijden op Youtube

in Geloven

Wilkin van der Kamp heeft de studie over ‘De zeven wonderen’ in Jeruzalem verfilmd. Hij geeft daarin zijn uitleg aan de momenten waarop Jezus in de uren voor zijn dood heeft gebloed. Dagelijks is er een nieuwe aflevering op zijn Youtube kanaal te vinden.

Enige tijd geleden heeft Wilkin van de Kamp studie gemaakt van de lijdensgeschiedenis van Jezus Christus. Hij kwam daarbij tot het inzicht dat Jezus voor zijn dood zeven keer gebloed heeft en dat elke keer dat dit gebeurde een diepere betekenis heeft. In 2015 heeft hij deze studie in boekvorm uitgegeven. Ook heeft hij een internetsite met zijn studiemateriaal gelanceerd.

Nu is het materiaal verfilmd in Jeruzalem en is het te zien op het Youtube kanaal van Vrij Zijn tv. De eerste aflevering staat inmiddels online. In de komende dagen wordt hier steeds een volgende episode aan toegevoegd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Les in genade

Les in genade

De Bijbel Open met dominee Arie van der Veer

Arie van der Veer

Vragen over de heilige Geest

Vragen over de heilige Geest

Vandaag vieren we Pinksteren. Niet iedereen weet tegenwoordig nog wat dat feest inhoudt en betekent. Deze keer zal ik het nog eens op een eenvoudige...

Arie van der Veer

Onze Vader in NBV op 3 punten aangepast

Onze Vader in NBV op 3 punten aangepast

Verbeterde versie voorgelegd aan publiek

bijbel 15 mei 2018

Zij scheidden 50 jaar geleden en trouwden onlangs opnieuw

‘Oma die met opa trouwt, dat klinkt wel een beetje gek’