Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Vrouw verliest echtgenoot en ontvangt gebed bij drive-in

Ontroerend beeld gaat viraal op Facebook

in Geloven

Medewerkers van een Canadese koffiezaak in Vancouver zorgden voor een ontroerend beeld op Facebook. Op de foto is te zien hoe het team, samen in gebed, de hand van een jonge vrouw vasthielden. De vrouw bleek een dag eerder haar man te hebben verloren.

Maker van de foto Barbara Danner stond bij de drive-in op haar koffie te wachten, toen de vrouw spontaan gebed ontving van de medewerkers. Ze maakte een foto van het ontroerende moment, en deelde deze op Facebook. De foto werd meer dan 130.000 keer gedeeld.

“Het bleek dat haar 37-jarige man de avond daarvoor was overleden”, zei Barbara. “Toen de medewerkers zagen hoe verdrietig de vrouw was, ging het team direct in gebed”.

Pierce Dunn, een van de baristas van de koffiezaak, vertelt: “Ook ik moest huilen. Wanneer je zoiets meemaakt, komt het ontzettend dichtbij. We boden haar gebed en een gratis drankje aan, en vertelden haar dat ze altijd terug kan komen voor steun of gebed”.

Foto: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Stille verdriet van een miskraam

Het stille verdriet na een miskraam

Verlies waar (bijna) niemand over praat

Boekenpodcast 'De Eerste Zin' met Joke Verweerd

Boekenpodcast 'De Eerste Zin' met Joke Verweerd

'Troostpleister' vertelt over de rauwheid van rouw

Tirza van der Graaf

14 juni 2018
Schrijver Raymond van de Klundert (Kluun) in ‘De Kist’

Schrijver Raymond van de Klundert (Kluun) in ‘De Kist’

‘Ik sluit niet uit dat er meer is dan wij denken’

13 mei 2018

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan