Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Tweeling krijgt voor tweede keer een tweeling

'Ze zijn allemaal een geschenk van God'

in Geloven

De kans dat een zwangere vrouw een tweeling krijgt is vrij klein. De kans dat je als moeder vervolgens nóg een keer een tweeling krijgt is best bijzonder. Maar het kan nog veel mooier.

In de Verenigde Staten zijn twee vrouwen onlangs bevallen van hun tweede tweeling. Wat het nog leuker maakt:  Kerri Bunker en Kelli Wall zijn zelf ook een eeneiige tweeling. Beide vrouwen hebben al een tweeling: Kerri heeft een zoon en een dochter van 4, Kelli heeft twee dochters van 5 jaar oud. 

Volgens de artsen waren de tweelingzussen niet in staat om op natuurlijke wijze kinderen te krijgen. "We kregen te horen dat we nooit zwanger konden worden, tenzij we vruchtbaarheidsbehandelingen zouden ondergaan,” aldus Kerri. Via IVF raakten ze beiden zwanger van hun eerste tweeling.

Na twee jaar raakte Kerri echter op natuurlijke wijze zwanger van dochter Sadie. Een jaar later startte Kelli met nieuwe IVF pogingen. In juni kreeg ze het mooie nieuws te horen dat de IVF poging was geslaagd, en dat ze opnieuw zwanger was van een tweeling. 

Ongeveer tegelijkertijd deed Kerri ook een zwangerschapstest. Zij waren niet bezig met IVF, maar zij bleek eveneens wéér zwanger te zijn van een tweeling. 

Kerri: “We hebben nu samen 9 kinderen onder de vijf jaar. Het is een groot wonder dat deze kinderen geboren zijn. Ze zijn allemaal een geschenk van God. Eerlijk."

Bron: CBS News | People.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Drie markante dieren uit de Bijbel

Drie markante dieren uit de Bijbel

Wat kunnen we van hen leren?

Reinier van den Berg: 'Extremen in het weer gaan zich vaker voordoen'

Reinier van den Berg: 'Extremen in het weer gaan zich vaker voordoen'

Weerman blikt terug op tropische zomer

Rachèl Koopman

4 september 2018
Voedselverspilling: waarom zou ik me daar als christen druk over maken?

Voedselverspilling: waarom zou ik me daar als christen druk over maken?

'Eten weggooien is diefstal'

Miriam Duijf

3 augustus 2018