Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

The Passion: ‘Hoe leef je een hoopvol leven?’

“Hoop is geen emotie, maar een manier van denken. Hoop is te leren!”

in Mediatips

Vanavond wordt The Passion voor de zesde keer opgevoerd. Het thema van dit jaar luidt ‘Never. Lose. Hope.’ Omdat we als christenen onze hoop in Christus hebben. Maar hoe doe je dat? Een hoopvol leven leiden?

In een nieuwe editie van EO Magazine lees je zeven veerkrachtige stappen naar een hoopvol leven: “Schrijf elke dag minstens drie (kleine) dingen op waarvoor je dankbaar bent”, of “investeer in vriendschappen”.

Ook vertelt kunstenares Wilma Veen openhartig over hoe zij een hartstilstand overleefde. “Ik klampte me vast aan God’s liefdevolle woorden en beloften”, zegt Wilma. “Ik ben bang, maar ik weet dat U bij me bent”.

Welk moment in jouw leven gaf jou hoop?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons