Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

The Passion Amerika straks ook wereldwijd op Netflix

Eye2Eye Media: "We schrijven geschiedenis!"

in Mediatips

De Amerikaanse editie van The Passion zal binnenkort wereldwijd te zien zijn op Netflix. Hierover bereikte de partner van producent Eye2Eye Media woensdag een akkoord. Voor buitenlandse Netflix-abonnees zal het evenement 48 uur na de live-uitzending beschikbaar zijn. Voor Nederlandse abonnees is het programma vanaf volgende week beschikbaar, nadat de Nederlandse editie van The Passion heeft plaatsgevonden.

Miljoenen kijkers
“Het is haast niet te bevatten”, zegt producent Jacco Doornbos van Eye2Eye Media. “Ik ben enorm blij dat het verhaal van The Passion door zo veel miljoenen mensen bekeken gaat worden. Daar was het ons ooit om begonnen.” Samen met tv-regisseur David Grifhorst is Doornbos momenteel in de Verenigde Staten, waar ze leiding geven aan de productie.

Geschiedenis in wording
“We schrijven ook nog eens geschiedenis doordat dit het eerste programma is dat binnen 48 uur na de live-uitzending wereldwijd te zien is op Netflix, vertaald en ondertiteld in twintig talen”, aldus Doornbos.

De Amerikaanse editie van The Passion zal in Nederland ook op digitaal basiskanaal FOX worden uitgezonden.

Lees hier alles over The Passion Amerika.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons