Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Stem op uw favoriete organist

Welke 3 organisten gaan door naar de finale?

in Geloven

De zoektocht van Nederland Zingt en Visie naar de beste organist van Nederland is in volle gang. Uit de vele inzendingen heeft de jury 24 organisten gekozen die door mogen naar de tweede ronde.

Kijk en luister naar hun orgelspel en stem op uw favoriet! U kunt tot en met woensdag 23 maart uw stem uitbrengen via de website van Nederland Zingt. De publieksstemmen bepalen samen met het jury-oordeel welke drie organisten doorgaan naar de finale (het oordeel van de jury en het publiek wegen elk voor de helft mee in het eindoordeel). De Visie-redactie heeft bovendien twee wildcards te vergeven.

Tijdens een Visie-lezersavond op 31 maart gaan de laatste vijf organisten met elkaar strijden om de eerste plaats. De winnaar speelt tijdens de Nederland Zingt Dag op 23 april tijdens het pauzeprogramma én mag mogelijk deelnemen aan een tv-opname van Nederland Zingt. Daarnaast krijgen de nummers 1, 2 en 3 een masterclass improvisatie van Marco den Toom.

U kunt op de website van Nederland Zingt stemmen op uw favoriete organist. Na deze stemronde besluiten we de wedstrijd met een spectaculaire finale-avond op 31 maart. De vijf beste spelers zullen op deze avond voor u optreden. U als Visie-lezer bent van harte uitgenodigd! Dus houdt u van orgelmuziek en heeft u zin in een leuke avond uit? Kom dan naar de finale-avond op donderdag 31 maart in de Fonteinkerk in Nijkerk. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Michael W. Smith geeft concert in Nederland

Wegens succes extra concert aangekondigd

Joëlle Post

Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Hit van MercyMe massaal bekeken op Facebook

christelijke... 18 juli 2018
Christelijke muziek tijdens je vakantie

Deze christelijke muziek maakt je vakantie onvergetelijk

Strand, bos, stad of bergen: voor elke bestemming een liedje

Pieter-Jan Rodenburg

christelijke... 11 juli 2018

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’