Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Selena Gomez 'leidt aanbidding' bij Hillsong

“Ik ben zo dankbaar voor Zijn genade en begrip”

in Mediatips

Een maand geleden gaf zangeres Selena Gomez een verrassings-optreden tijdens een concert van de christelijke band Hillsong Young & Free. Deze week deelde ze haar ervaringen over het optreden op Instagram: “Het was de eerste keer dat ik de aanbidding leidde”, aldus de 23-jarige popster.

Relatie met God
“Ik mocht het eerste aanbiddingslied zingen dat ik ooit heb geschreven”, schrijft Selena over de uitvoering van haar lied ‘Nobody’. "Ik ben zo dankbaar voor Zijn genade en begrip. Dit liedje gaat over Degene die alles bij elkaar houdt, ook al kan ik het zelf niet meer aan".

Kerkbezoek
Regelmatig bezoekt Selena Gomez de kerkdiensten van de populaire pinkstergemeente Hillsong. Ook is ze een grote fan van de muziek. “Ik ben dol op Hillsong. Ik hou van al hun aanbiddingsmuziek, ik heb er echt een zwak voor”, zegt de popster enthousiast.

Foto: Instagram

first time I ever lead worship. I got to perform my first worship song I ever wrote. So grateful for His grace and understanding.

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

De mooiste zinnen van het nieuwe U2-album

De mooiste zinnen van het nieuwe U2-album

En hun liefde-volle betekenis

Willem Bikker

Stem op de beste cover van Psalm 23

Stem op de beste cover van Psalm 23

Welke artiest deed de mooiste cover van Psalm 23 bij EO Live op NPO Radio 5?

Kinga Bán en Damascus maken indrukwekkend nummer

Kinga Bán en Damascus maken indrukwekkend nummer

Wat blijft er over als alles instort?