Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Pasen | Bevraag andere gelovigen

Meer ontdekken over Jezus via anderen

in Geloven

Ieder mens is uniek. Geen één leven verloopt hetzelfde. Zo is ook het leven met God voor iedereen net even anders. En daarom verrassend en inspirerend. Door anderen ontdek je meer over God en kun je Jezus op een nieuwe manier ervaren.

Daarom; zoek gelovigen op, bevraag christenen en leer God beter / anders kennen via mensen.

Wie weet zijn er in je familie- of vriendenkring gelovigen waar je mee van gedachten kan wisselen? Mocht je die niet in je omgeving hebben, dan helpen onderstaande mogelijkheden je misschien verder op weg:

Join een Facebookgroep

Tip: Zoals bijvoorbeeld deze ik zoek God-groep. Een online plek om meer over Gods liefde te ontdekken en in gesprek te gaan met andere gelovigen.

Tip: Ontmoet online andere christenen en wissel van gedachten over de praktijk van dagelijks geloven op EO-facebook.

Doe een Alpha-cursus

Onder het genot van pizza ga je in gesprek met anderen over God, geloven de (on)zin van je leven. Tijdens de 15 avonden is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Kijk hier voor een cursus bij jou in de buurt.

Bezoek een kerk

In een kerk kom je niet alleen andere gelovigen tegen, maar vind je ook vaak tal van mogelijkheden om God beter te leren kennen, zoals op een gesprekskring, samenkomsten, creatieve avonden, muziek avonden enzovoort. Vind hier een kerk bij jou in de buurt.

Lees geloofsverhalen

Bekijk hier de persoonlijke verhalen van mensen die God hebben leren kennen. Zij vertellen hoe hun leven een nieuwe wending heeft gekregen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Gratis lespakketten rondom The Passion

Gratis lespakketten rondom The Passion

'Passie voor Pasen'

Waarom The Passion zo succesvol is

Waarom The Passion zo succesvol is

Evenementen als The Passion zijn een speelse manier voor mensen om zich 'veilig' in te laten met het christelijke verhaal: in de digitale mediacultuur...

Sjoerd Wielenga

christelijke...
Pasen: Jezus keert alles om

Pasen: Jezus keert alles om

Kan ik iets voor je doen?

Marco van der Straten

The Passion

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans