Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Moslim vermoord vanwege paasgroet aan christenen

Shad: "Laten we de ware voetstappen van Jezus volgen"

in Nieuws

Een islamitische winkelier uit Glasgow heeft het plaatsen van een paasgroet aan christenen op Facebook met de dood moeten bekopen. Enkele uren na zijn bericht werd de van oorsprong Pakistaanse Asad Shah met een mes aangevallen. Onderweg naar het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen.

“Goede Vrijdag en een fijn Pasen toegewenst, met name aan mijn geliefde christelijke natie”, plaatste Asad een dag voor Pasen op Facebook. ”Laten we de ware voetstappen van de geliefde Heilige Jezus Christus volgen. En het werkelijke succes in beide werelden ontvangen”.


Volgens de politie gaat het om een aanslag, op grond van religieuze motieven. Klanten van de winkelier hebben een crowdfunding-campagne gelanceerd om geld in te zamelen voor zijn familie.


Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Steeds meer moskeeën worden 'groene kerk'

Steeds meer moskeeën worden 'groene kerk'

'Ik vind dat alle moskeeën groen moeten worden'

Sjoerd Wielenga

'De ouders van Samy mogen geen verdriet hebben'

'De ouders van Samy mogen geen verdriet hebben'

3Doc: Die avond in Bataclan

Bart van Delen

Indonesische viering 500 jaar Reformatie afgebroken

Indonesische viering 500 jaar Reformatie afgebroken

Indonesische christenen die op 20 oktober 500 jaar Reformatie wilden vieren, moesten het evenement vanwege dreigementen van moslims afgelasten. Dat...