Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Man overleeft blikseminslag na gebed

'Ik ging direct op mijn knieën en begon te bidden'

in Geloven

In Zuid-Afrika heeft een man op wonderbaarlijke wijze een blikseminslag overleefd. Eric McKechnie en zijn vrouw Gwen bevonden zich voor hun 24 jarig huwelijksjubileum in de Drakensbergen, de hoogste bergketen van Zuid-Afrika. Plotseling werd Eric door de bliksem getroffen.

Rond het einde van de middag zag het echtpaar “de mooiste zonnestralen door de wolken komen”. Nadat Eric en Gwen langs de weg waren gestopt om een foto te maken hoorden ze een hard geluid. “Toen ik omkeek lag Eric op de grond”, zegt Gwen. “Ik ging direct op mijn knieën en begon te bidden” vervolgt de echtgenote. “Ik vroeg God om leiding en hulp”.

Na haar man op een verkeerde manier te hebben gereanimeerd, kwam een auto met vijf personen te hulp. Een van hen was verpleegkundige, die Gwen verder hielp om haar man te reanimeren. “Ik weet niet hoe, maar toen kwam hij terug”, zegt Gwen. “Het is een wonder. De mensen in de auto hoorden niet eens in de buurt te zijn op dat tijdstip. Ik ben zo dankbaar!”

Eric was erg verbrand in zijn nek en kon moeilijk horen. Hij wordt vermoedelijk aan zijn arm geopereerd, waar de bliksem hem heeft getroffen.

Bron: IOL

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons