Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Man die Jezus speelt valt van kruis af

Passiespel in Guatemala loopt maar net goed af

in Geloven

Een acteur die Jezus speelde is op Goede Vrijdag van een vier meter hoog kruis gevallen. Hij verloor zijn evenwicht toen het kruis kantelde. Gelukkig kon de acteur zijn val net op tijd opvangen, door zich vast te grijpen aan de omringende touwen.

Het incident vond plaats in het zuidelijke stadje Santa Bárbara, tijdens een uitvoering van het rooms-katholieke Passiespel 'The Passion of the Christ'.  Het filmpje ging direct viraal op sociale media, waar de acteur 'The Batman Christ' als bijnaam kreeg.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Wat betekent Pinksteren?

Wat betekent Pinksteren?

Wat de uitstorting van de heilige Geest voor christenen betekent

Dit vieren we met Hemelvaart

Dit vieren we met Hemelvaart

Waarom christenen het 'afscheid' van Jezus vieren

Vaderdag: Als je geen leuke vader hebt…

Vaderdag: Als je geen leuke vader hebt…

“Leer om vanuit Gods ogen naar je vader te kijken”

Carianne Ros

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’