Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerk: ‘Geen zegen ontvangen? Tiende terug’

Kerkleden krijgen gift terug na het uitblijven van beloofde zegen

in Christelijk Nieuws

Perry Noble, voorganger van de Amerikaanse NewSpring Church, heeft zijn kerkleden een bijzondere belofte gedaan. Wanneer zij binnen 90 dagen na het geven van hun tienden geen zegen hebben ontvangen, wordt de gift teruggestort. Noble baseert zijn belofte op de Bijbeltekst in Maleachi 3:10, waarin het geven van tienden wordt gekoppeld aan een zegenvolle belofte.

“Wanneer God Zich niet aan deze belofte houdt zullen we, zonder te vragen, de tiende terugstorten”, zegt de voorganger. “Nadat mensen zich hebben aangemeld, sturen we ze een bemoediging en horen we graag over hun ervaringen. Hoe zegent God hen, nadat zij deze volgende stap in hun wandel met God hebben gezet?”

Vertrouwen
“Iedereen heeft een probleem met geld”, zegt NewSpring-kerklid Roshanda Fuller. “Het is moeilijk, maar ik vertrouw op Hem.” In een filmpje getuigt de vrouw van God’s voorziening bij het geven: “Afgelopen zondag deed ik mijn laatste tientje in de collecte. Plotseling bedacht ik me dat ik nog moest tanken. Maar ik vond het precieze bedrag, in de vorm van waardebonnen, terug in mijn portemonnee".

Bron: Christian Headlines

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons