Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

"Geen gebed voor gezicht van mijn dochter a.u.b."

Moeder wil dat mensen verder kijken dan haar afwijking

in Geloven

Katie Crenshaw is klaar met de reacties die ze krijgt over het gezicht van haar dochtertje Charlie. De vrolijke peuter heeft een goedaardig bloedgezwel (haemangioom) op haar gezicht. “Je hoeft niet te bidden dat het weggaat. Het is een deel van haar unieke schoonheid”, schrijft Katie.

Een haemangioom is de meest voorkomende (goedaardige) tumor op babyleeftijd. De vlek op het gezicht van Charlie zal misschien nooit meer verdwijnen. “En weet je wat? Dat hoeft ook niet”, schrijft Katie in haar blogpost. “Haar haemangioom zegt net zoveel als een moedervlekje op haar arm. Ik heb het liever over haar geweldige lach, of haar prachtige ogen”.

Gebed
Vaak bieden mensen aan om te bidden dat de tumor zal verdwijnen. Katie: “Bid liever dat ze een zelfverzekerde meid mag worden die van zichzelf zal houden, hoe ze er ook uit ziet. Bid dat ze een sterk persoon mag worden”.

Foto: Instagram

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Meer over

Lees ook

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

Paus bidt voor een interview altijd tot de heilige Geest

'Ik weet dat dit me kwetsbaar kan maken, maar ik ben bereid dat risico te nemen'

Mirjam Hollebrandse

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

‘Ik heb geen tijd om te bidden’

Maar wat als bidden je juist helpt in drukke tijden?

Carianne Ros

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Non-stop bidden voor je buurt; waarom zou je?

Vandaag is het Burendag! Een dag waarop veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wist je dat zes kerken in Amersfoort een week lang 24 uur...

Mirjam Hollebrandse