Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Arie Boomsma praat met Morgan Freeman over God

Oud EO-presentator bezoekt acteur voor RTL Late Night

in Geloven

Arie Boomsma heeft voor RTL Late Night de beroemde acteur Morgan Freeman geïnterviewd in New York, naar aanleiding van zijn programma ‘The Story of God’. In het programma, dat vanaf zondag door National Geographic Channel wordt uitgezonden, gaat Freeman op zoek naar antwoorden over wie God is.

“Het was een bijzondere ontmoeting”, zegt de oud EO-presentator. “We spraken over God, over ouder worden, de dood, en zo nog wat dingen. Wijze woorden van een fijne man. En blij verrast dat hij het aandurfde om het echt persoonlijk te maken”.

Het gesprek met Morgan Freeman was vrijdag te zien in RTL Late Night. De serie die hij voor National Geographic maakte wordt vanaf zondag 3 april, om 22:00 uur uitgezonden.

Lees hier meer over 'The God Story'

Foto: Instagram

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons