Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Kerk sponsort politieauto’s

“In God we trust”

in Christelijk Nieuws

Dankzij een lokale kerk zijn alle politieauto’s die beheerd worden door het bureau van de Rutherford County Sheriff in North Carolina voorzien van de tekst “In God we Trust”.

Sheriff Chris Francis liep al maanden met de gedachte rond om het motto van de Amerikaanse natie op zijn patrouillewagens te laten zetten. Het ontbrak hem echter aan het geld om dat te kunnen doen.

De voorganger van een Baptistengemeente uit hetzelfde district nam contact met de sheriff op en vertelde hem dat de kerk bereid was om de opdruk te betalen. Wanneer er nieuwe auto’s aan het wagenpark van de sheriff toegevoegd worden, zal de kerk ook hiervoor opnieuw in de buidel tasten.

De sheriff liet weten de bijdrage van de kerk erg op prijs te stellen. Verder voegde hij eraan toe van harte in het motto van de Amerikaanse natie te geloven. Hij is er trots op dat deze nu op al zijn politieauto’s te lezen is.

Bron: christianpost

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons