Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

"Ik ben écht fan van Jezus"

Video | Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria in The Passion

Zangeres Ellen ten Damme is op 24 maart te zien als Maria in The Passion, de eigentijdse uitvoering van het lijdensverhaal van Jezus. Dit werd dinsdagavond bekendgemaakt in de talkshow Jinek.

Ellen ten Damme is een veelzijdig talent, we kennen haar van films en muziek. Als het muzikaal is, is ze in haar element, van popconcerten tot circus of Concertgebouw. In The Passion 2016 vertolkt zij de rol van de moeder van Jezus: Maria. Ten Damme ziet uit naar het evenement: "Ik heb heel veel zin om in dit grootse muziek-evenement een waardige Maria neer te zetten, die als moeder aller moeders troost biedt aan zo velen. Ik vind het spannend en ook heel mooi om in de Maria-rol live te zingen tussen al dat publiek op het plein."

Amersfoort is gastheer van deze editie van The Passion. Het muzikale evenement wordt live vertolkt op het Eemplein, waar de artiesten aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers het hoopvolle verhaal van lijden, sterven en de opstanding van Jezus vertellen. 

Video: Nathalie van 't Slot

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Hoe meer broodroof, hoe beter!

Hoe meer broodroof, hoe beter!

Blog van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink

Marlous Koren verzorgt crematies en begrafenissen

Marlous Koren verzorgt crematies en begrafenissen

Stille Zaterdag om 14.00 uur in Open Huis (NPO Radio 5)

Bart van Delen

30 maart 2018
Alle liedjes uit The Passion 2018 op een rij

Alle liedjes uit The Passion 2018 op een rij

Nagenieten van The Passion vanuit de Bijlmer

Miriam Duijf

30 maart 2018

Video's

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan