Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Passagiers tijdens vlucht verrast door gospelkoor

Spontane koorzang in vliegtuig

in Mediatips

Tijdens een vlucht van Amsterdam naar Washington heeft het 'Virginia State University Gospel Choir' spontaan een lied gezongen voor de passagiers. 'Oh happy day' klonk door het vliegtuig, en veel passagiers zongen mee.

Het Amerikaanse koor was onderweg naar huis na een Europese tour door Italië, Roemenië en Hongarije.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons