Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Engelstalig lied op nieuwe Opwekkings-CD

Titel nog niet bekend

in Mediatips

Er komt een Engelstalig lied op de nieuwe CD met Opwekkingsliederen. Dat maakte Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, donderdagmiddag bekend op Groot Nieuws Radio. Mogelijk gaat het om het lied 'No Longer Slaves' van Bethel Music, maar dat wilde Flach niet bevestigen of ontkennen.

Daarnaast komt er een Nederlandstalige versie van het lied 'Oceans' van Hillsong op het album te staan. De nieuwe Opwekkingsliederen worden opgenomen tijdens het zangfestijn in maart op 'De Kroeze Danne' in Ambt Delden. In totaal brengt Stichting Opwekking dertien nieuwe liederen uit met Pinksteren.

Het is alweer een aantal jaren geleden dat er een Engelstalig lied werd toegevoegd aan de selectie. Tussen de eerste serie Opwekkingsliederen staan wel veel Engelstalige nummers zoals 'All over the world', 'O how I love Jesus' en 'Love is the flag'. De laatste jaren werden er alleen Nederlandstalige nummers toegevoegd.

De Opwekkingsliederen zijn door de jaren heen een begrip geworden in christelijk Nederland. Inmiddels is er een grote verscheidenheid aan liederen verzameld die in de zondagse samenkomst en tijdens andere activiteiten in gemeenten en kerken gezongen worden.

De Pinksterconferentie van Stichting Opwekking wordt jaarlijks gehouden op het evenemententerrein van Walibi World in Biddinghuizen. Het thema dit jaar is 'Samen Jezus Leven'. De conferentie gaat van start op vrijdag 13 mei 2016. Op het zangfestijn in maart wordt de nieuwe CD opgenomen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

Uniek evenement: Europese Continental Singers Reünie

Uniek evenement: Europese Continental Singers Reünie

'Nog één keer herinneringen ophalen'

Miriam Duijf

christelijke...
Matthijn Buwalda theater in met tour 'Hotel De Hoop'

Matthijn Buwalda theater in met tour 'Hotel De Hoop'

Vanaf begin 2018 treedt hij op in 26 'nieuwe' theaters

Gert-Jan Schaap

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans