Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Dertig bekeerde vluchtelingen gedoopt

Zending bedrijven in eigen land

in Nieuws

Een groep van ongeveer dertig vluchtelingen uit de tijdelijke opvang in Alphen aan den Rijn heeft zich woensdagavond bij evangeliegemeente Nieuw Leven laten dopen.

Eind oktober kwamen twee van de vluchtelingen naar een bidstond. Ze kwamen in contact met de mensen uit de evangeliegemeente. "Zij waren toen zo geraakt door de liefde van God, dat het aantal vluchtelingen die de diensten op zondag bezochten steeds groter werd", laat Ab Meerbeek, voorganger van de gemeente weten. "We zijn enorm onder de indruk. Het is een uitgelezen kans voor de gemeente om zending in eigen land te bedrijven."

Volgens de organisatie worden de vluchtelingen goed in de gemeente opgenomen. Er is volgens hen veel contact tussen de gemeenteleden en de bewoners van de opvang. 

Bron: Alphens.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Rijk worden? Lees eerst dit!

Rijk worden? Lees eerst dit!

Wat moet je als christen met al dat geld?

Reinald Molenaar

Gouden tips voor meisjes- en jongensvaders

Gouden tips voor meisjes- en jongensvaders

'Geef je zoon ruimte, maak je dochter belangrijk'

7 redenen om je tienden te geven

7 redenen om je tienden te geven

Geven is leuk. Echt!

Reinier Sonneveld

Annemarie wordt langzaam blind

‘Ik weet niet goed of mijn ziekte een doornenkroon of een lauwerkrans is’