Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hart van kerst: "Kom aanbidden"

"Fraaie reminder betekenis kerst"

in Geloven

Te midden van al het kerstballenlawaai, eetgeweld en gezelligheidsideaal is het ieder jaar een uitdaging om het hart van Kerst in het oog te houden. Deze video helpt.

Gelukkig komen er, bijvoorbeeld op social media, ook regelmatig inspirerende citaten, nadenkertjes en bijbelteksten langs. Zo ook deze video waarin twee Amerikaanse vocalgroepen de oproep en boodschap van kerst niet alleen mooi ten gehore brengen, maar ook visueel dichterbij brengen.

Kom je aanbidden

Gun jezelf een paar minuten de tijd om deze video te bekijken. De makers beloven je een 'fraaie reminder aan de waarde van geloof en de oproep van kerst om óók te komen - en Jezus te aanbidden'. Let op het jonge meisje in de video, die gaandeweg een keus maakt om het kerstkind te aanbidden.


De makers van de video
Deze kerstvideo is een initiatief van Faith Counts. Faith Counts noemt zichzelf een interkerklijke online organisatie in de Verenigde Staten met één boodschap en doel: laten zien dat geloof er toe doet. Door middel van video's, teksten en social media uitingen is een community ontstaan waar mensen geloofsinspiratie kunnen vinden. De organisatie zegt geliked te worden door zo'n 100 miljoen Amerikanen

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Dit heb je gemist (week 51)

Dit heb je gemist (week 51)

Afgelopen weekend op tv en radio

Bart van Delen

18 december 2017
7 tips om advent te vieren in je gezin

7 tips om advent te vieren in je gezin

Met kinderen op weg naar Kerst

Matthijs Vlaardingerbroek

De oorsprong en betekenis van advent

De oorsprong en betekenis van advent

Het is december en dus adventstijd. Het vieren van advent komt nergens in de Bijbel voor. Toch is het al een heel oude christelijke traditie. Wat...