Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Ex-moslims dringen in Las Vegas Katholieke Kerken binnen

"Stop met het aanbidden van afgoden!"

in Christelijk Nieuws

Een aantal ex-moslims dat zich tot het christendom bekeerd heeft, verstoorde in Katholieke kerken de mis door in de kerk te flyeren en de aanwezigen op te roepen zich te bekeren.

Volgens de politie in Las Vegas, drong de groep “Koosha Las Vegas” kerken binnen op het moment dat de eucharistie gehouden werd. De groep protesteerde tegen de paus en tegen de beelden in de kerk.

Evangelisatieteksten verstoren spreek
In de video die door deze groep gemaakt is en online werd gezet, is te zien dat een aantal mannen de kerk binnen is gegaan. De priester houdt op dat moment zijn preek. De leden van de groep verspreiden folders onder de parochianen terwijl zij de aanwezigen beginnen aan te spreken. Een van de mannen uit deze groep roept vervolgens evangeliserende teksten en verstoort daarmee de preek van de priester.

Bekijk hier het filmpje

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons