Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuw album The Psalm Project

Vanaf 12 november concerttour in Nederland

in Mediatips

De Nederlandse formatie The Psalm Project presenteert haar nieuwe cd ‘Witter dan Sneeuw’, met eigentijdse bewerkingen van psalmen. Vanaf 12 november start de groep een tour door Nederland, het eerste concert is in Bennekom.

“Of het nu gaat om persoonlijke pieken en dalen of maatschappelijke thema's zoals vluchtelingenproblematiek: de inhoud van psalmen blijkt nog altijd actueel”, laat de groep weten. The Psalm Project is opgericht om de psalmen ook muzikaal aantrekkelijk te maken in de 21e eeuw, zodat de rijke inhoud niet verloren gaat in de nieuwe generaties.

Naast Bennekom zijn er ook concerten bij te wonen in Gorinchem, Gouda, Utrecht en Drachten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons