Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Nieuw album The Psalm Project

Vanaf 12 november concerttour in Nederland

in Mediatips

De Nederlandse formatie The Psalm Project presenteert haar nieuwe cd ‘Witter dan Sneeuw’, met eigentijdse bewerkingen van psalmen. Vanaf 12 november start de groep een tour door Nederland, het eerste concert is in Bennekom.

“Of het nu gaat om persoonlijke pieken en dalen of maatschappelijke thema's zoals vluchtelingenproblematiek: de inhoud van psalmen blijkt nog altijd actueel”, laat de groep weten. The Psalm Project is opgericht om de psalmen ook muzikaal aantrekkelijk te maken in de 21e eeuw, zodat de rijke inhoud niet verloren gaat in de nieuwe generaties.

Naast Bennekom zijn er ook concerten bij te wonen in Gorinchem, Gouda, Utrecht en Drachten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Waarom dit schitterende aanbiddingslied onder vuur ligt

Andrew Peterson biedt excuus aan voor muziekvideo 'Is He worthy?'

Gert-Jan Schaap

kerk
Sharon Kips te gast bij Andries

Sharon Kips te gast bij Andries

'Zowel met mijn stem als met mijn relatie met God is het goed gekomen'

christelijke...
Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

Dit zijn de nieuwe Opwekkingsliederen 2018

12 nieuwe nummers op de 42e cd van Opwekking

Miriam Duijf

christelijke...

Hoor jij in de stilte ook iets anders?

De '90 seconden' van Dominee Baardmans