Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Deze video is geen toeval

"Ware vrienden die steunen je wel"

in Mediatips

Heeft u het fragment uit Geloof en een Hoop Liefde van deze week al gezien? Hella is in de Friese Meren om geloof, hoop of liefde uit te delen. Daar ontmoet ze Douwe. Een ontmoeting die volgens hem 'zo geweest moet zijn'.

Hella vraagt Douwe of hij iemand kent die geloof, hoop of liefde nodig heeft. Douwe noemt de naam van Leendert: een goede vriend van hem die sinds kort een nieuwe relatie heeft. En Douwe wenst hem daar veel geluk bij.

Als Hella en Douwe aankomen bij Leendert om hem een persoonlijke boodschap te brengen is hij niet thuis. Terwijl ze wachten totdat hij thuiskomt hoort Hella een indrukwekkend verhaal van Douwe: een man die erg positief in het leven staat en veel steun heeft aan het geloof. Ondanks dat Douwe ziek is heeft hij er een groot vertrouwen in dat God hem helpt. Toch komt Hella er achter dat hij momenteel wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Na het mooie verhaal van Douwe duurt het niet lang meer totdat Leendert thuiskomt. Als hij ziet dat Douwe een persoonlijke boodschap voor hem heeft is hij even van slag.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Buurtdominee Jan Wolsheimer: 'Tijd is het nieuwe goud'

Buurtdominee Jan Wolsheimer: 'Tijd is het nieuwe goud'

Wat Jan leerde in een Amsterdams buurthuis

Willemijn de Jong strijdt tegen prostitutie

Willemijn strijdt tegen prostitutie

'Ik houd niet op totdat het stopt'

Maarten Vermeulen

'Geloven is verdwalen en gevonden worden'

'Geloven is verdwalen en gevonden worden'

7 prikkelende uitspraken van Adrian Plass

Maarten Vermeulen

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan