Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Week tegen de eenzaamheid

EO-Levensles: Niet meer eenzaam

in Geloven

Van 24 september tot 3 oktober is de Week tegen de eenzaamheid, waarin veel hulporganisaties de handen in een slaan om samen de eenzaamheid aan te pakken.

Samen met de christelijke hulporganisaties Agathos Thuiszorg www.agathos-thuiszorg.nl, Cruciaal GGZ www.cruciaalggz.nl en De Driehoek www.dedriehoek.nl ontwikkelde de EO de online 'cursus' Niet meer eenzaam die als één van de EO-levenslessen beschikbaar is om mensen die zich enigszins eenzaam voelen op weg te helpen. Desgewenst kan een vervolgtraject bij bovengenoemde organisaties gevolgd worden op de website stopeenzaamheidzelf.nl.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons