Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Passie voor vliegen is niet genoeg

Hoe blijf je vijftien jaar gepassioneerd voor zendingswerk?

in Christelijk Nieuws

In Congo landde hij tussen soldaten in loopgraven. Veel vaker moest hij met zijn kleine vliegtuigje de strijd aangaan met Afrika's zware stormen. Hij verzorgde noodhulp na de tsunami in Bangladesh.

Dat alles deed Marco Koffeman voor de MAF, een zendingsorganisatie die andere organisaties ondersteunt door naar afgelegen gebieden te vliegen. 15 jaar vloog hij zelf, nu traint hij via vliegschool MATC nieuwe piloten.

Toch zegt hij: "De 420e keer landen op Kitgum wordt ook saai." Als zelfs dit werk zijn saaie momenten heeft, waarom heeft hij het dan zo lang vol gehouden? Luister naar zijn verhaal.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons