Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Moet ik een vluchteling in huis nemen?

Alles op een rij wat jij kunt doen voor vluchtelingen

in Nieuws

Europa wordt overspoeld door vluchtelingen: het journaal en de kranten tonen ons een onophoudelijke stroom radeloze mensen op zoek naar rust in het westen. De bijbel roept op om gastvrij te zijn voor vreemdelingen: "U zult hem liefhebben als uzelf, want u bent zelf vreemdeling geweest" staat in Leviticus 19. Maar hoe ben je gastvrij voor vluchtelingen? Wat kun je zelf doen? Een overzicht van blogs, artikelen en programma's die handvatten geven.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons

Lees ook

Albino in Afrika

‘Albino’s in Afrika sterven niet – ze verdwijnen’

Jantina Boelaars beklimt de Kilimanjaro om ze een stem te geven

Arianne Ramaker

20 september 2018
Buurtdominee Jan Wolsheimer: 'Tijd is het nieuwe goud'

Buurtdominee Jan Wolsheimer: 'Tijd is het nieuwe goud'

Wat Jan leerde in een Amsterdams buurthuis

Willemijn de Jong strijdt tegen prostitutie

Willemijn strijdt tegen prostitutie

'Ik houd niet op totdat het stopt'

Maarten Vermeulen

Zo verduurzaam je je kledingkast

11 leuke en makkelijke tips om mee aan de slag te gaan